Het avontuur Buro Pasta

Geplaatst op: 13 maart 2017

Op 9 januari 2017 ben ik gestart aan een nieuw avontuur. Het avontuur van Buro Pasta. Vol van vertrouwen op mijn ervaring wil ik nieuwe wegen in gaan slaan.

 

Avonturen naar geluk, naar verbetering, naar welbevinden en leerplezier… Mijn enthousiasme wordt elke dag weer aangewoekerd. Door een mooi gesprek. Door een interessant artikel, allemaal eye-openers om in te zetten in de avonturen die gaan komen. Zo heb ik kennis gemaakt met de verschillende ondersteuners uit de omgeving zodat ik weet wat zij te bieden hebben, maar ook om mezelf voor te stellen. Zodat mijn “collega’s” ook weten welke werkwijze ik hanteer en dat ze weten met welke persoon leerlingen te maken krijgen wanneer ze Buro Pasta eventueel adviseren.

 

Goed nieuws!

 

Ondertussen heeft Buro Pasta al de eerste adviezen kunnen geven. De moeder van Job vertelde dat haar zoon, 10 jaar oud, maar bleef piekeren voor het slapen gaan. Na een intakegesprek heeft de moeder van Job tips en adviezen gekregen. Nu lukt het Job om beter om te gaan met alle pracht ideeën in zijn hoofd en komt hij de volgende dag weer uitgeslapen uit zijn bed. Zijn moeder is enthousiast en heeft met kleine veranderingen in huis maar ook in het avondritueel, haar zoon meer rust gegeven. Hoe fijn is dat!

 

Stapje…

 

Vandaag maak ik met Buro Pasta weer een klein stapje, alhoewel…  ik vind het persoonlijk best een flinke stap. De website van Buro Pasta is vandaag online. Nu kan iedereen lezen wat ik, met Buro Pasta, kan betekenen voor ieder kind, voor elke jongere, maar ook voor school en ouder(s)/verzorger(s). Kijk rustig rond op de site. Mocht u zorgen hebben over uw kind, schroom dan niet om uw zorgen en vragen met me te delen.

 

Wie weet tot ooit…

Neem contact op met Anouk