Start van een nieuw schooljaar

Geplaatst op: 28 augustus 2017

Buro Pasta aan de start van een nieuw schooljaar.  Wat komt er op mijn pad, welke paden zoek ik op? Het eerste half jaar heeft me bewust gemaakt van mijn idealen. Ik heb ouders en kinderen kunnen helpen, ik heb hen de tijd kunnen geven die zij bij hun uitdaging nodig hadden. In de toekomst gaan we elkaar nog treffen en dat is een fijn vooruitzicht.

 

Het eerste halfjaar heb ik veel geleerd, denken in mogelijkheden en heb nieuwe paden durven te bewandelen. Hoe leuk is dat… voor mij. Ook voor een heleboel anderen. Maar hoe moeilijk kan dat zijn wanneer je Autisme hebt. Hoe spannend is het als je op een nieuwe school moet beginnen. Waar je de weg niet kent. Waar je de docenten niet kent. Waar je niet weet, waar je moet zitten in de pauze. Waar je niet weet, waar je je fiets moet zetten. Waar je niet weet, naast wie je zit. Waar je niet weet, wie er bij je in de klas zit. Wat moet ik zeggen? Hoe moet ik doen? Help! Hoe gaat me dit allemaal lukken…. Buro Pasta zou je hier heel goed bij kunnen helpen. Je schoolwerk organiseren, je opvangen in de eerste spannende weken van school. Mocht je hierbij hulp willen dan hoor ik het graag. Tenslotte zou het fijn zijn als iedereen met plezier naar school kan gaan, want pas dán kom je tot leren.

 

Ik wens iedereen een hele fijne start in een nieuw schooljaar, hoe spannend de start dan ook mag zijn. Want morgen…. dan weet je al weer waar je je fiets moet parkeren, wie er naast je zit en hoe laat je moet vertrekken om op tijd te zijn!

 

 

 

Neem contact op met Anouk